XI. AFTERMARKET KONFERANSI

Valeo Ülke Direktörü Burak Akın'ın da konuşmacı olarak yer aldığı XI.Taysad Aftermarket Konferansı 27-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşti.

11 yıldır gerçekleştirdiği Aftermarket Konferansı ile üretici, tedarikçi, distrübütör, bağımsız servis, küresel paydaşlar, uzman firmalar, yurt içi ve yurt dışı paydaşları bir araya getiren, sektörün en yetkin sivil toplum kuruluşu TAYSAD, bu yıl ki konferansı dijital olarak 27 ve 28 Mayıs’da  gerçekleştirdi.

Sektöre yön veren, alanında uzman, uluslararası ve ulusal konuşmacıların yer aldığı konferansa Valeo Ülke Direktörü Burak Akın’da katıldı.

XI Taysad

Otomotiv, mobilite özelindeki yeni trendler, etkileri ve yenileme pazarına özgü trendleri paylaştığı, Valeo’nun Aftermarket’e yönelik  programlarından bazılarını sunduğu konuşmasında Akın, daha bireysel, daha güvenli, daha akıllı mobilitenin önümüzdeki dönemde belirleyici olacağını dile getirdi.

Hem araç elektrifikasyonu hem de sürüş destek sistemlerinde dünya lideri olan Valeo’nun benzersiz konumlandırmasına dikkat çekti.

Ayrıca, Covid-19 salgın döneminde geliştirilen çözümlerle daha sağlıklıya yönelik Valeo stratejisinin önemine vurgu yaptı.

Burak Akın, Aftermarket trendlerini de paylaştığı konuşmasında; “Ticari pazarlamanın, digital unsurlar ile birlikte hızlanacağı bir döneme giriyoruz. Halihazırda ürün odaklı olan bu yaklaşımın konsolidasyon veya konsantrasyon ile birlikte ileride ana müşteriler ve dağıtım kanalları odaklı olarak evrileceği” açıklamasında bulundu.

İki gün boyunca süren konferans, Burak Akın’ın da aralarında bulunduğu ve Teknoloji & Trend Avcısı Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğü ile gerçekleşen Teknoloji & Trendler ve İnovasyon paneli ile son buldu.

İlginizi takdir ediyoruz
Lütfen e-posta adresinizi doğrulayın