Valeo’dan Filtre Serisi

MOTOR FİLTRE SİSTEMLERİ

Araç bakım ürünlerindeki uzmanlığı ile bilinen Valeo, kabin filtrelerindeki OE tecrübesini motor filtrelerine de yansıtarak pazara yeni rekabetçi bir vizyon ile girmekte ve Türkiye pazarında filtre denince akla gelen ve tercih edilen bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir.

Yaklaşık 2 yıl süren yoğun üretim ve kalite standartları prosedürleri, pazar ve rakip analizleri, müşteri talepleri, modern ve geleneksel kanal satış stratejileri sonucunda Valeo Servis Türkiye olarak yepyeni ve rekabetçi bir motor filtre serisini müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Müşterilerimize Türkiye binek araç parkında %85’in üstünde bir kapsama oranı ve 1000’den fazlası yeni olmak üzere hava, yağ, yakıt ve kabin filtrelerinde top- lamda 1500’ün üzerinde referansı olan ve yeni ürün geliştirme çalışmaları ile hızla büyümeye devam edecek komple bir ürün portföyü ile tam bir filtrasyon döngüsü sağlıyoruz.

tablo 1
 SEGMENTE GÖRE REFERANS DAĞILIMI

TABLO
 ARAÇ MENŞEİNE GÖRE REFERANS DAĞILIMI

Valeo’nun diğer tüm ürün grupları ile benzer anlayışla filtre grubunda da müşterilerimizin tüm atölye ve son tüketici ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilecek filtre tedariğinde tek nokta haline gelebilecek altyapıyı oluşturmuş bulunuyoruz. Özellikle depolama kapasitesi, dağıtım gücü ve optimize edilmiş lojistik maliyetleri ile müşterilerimize fırsatlar sunuyoruz.

A B

Valeo Servis olarak attığımız her adımda “Değerimiz Sizsiniz” sloganıyla yola çıkarak kullanıcı dostu ürün ve hizmetler sunmayı önceliğimiz haline getirmiş durumdayız. Bu kapsamda, Yeni Motor Filtresi serimiz ile üstün kalite ve rekabetçi fiyatlarımızın yanı sıra olağanüstü kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyoruz. Filtrelerimizin hava seg- mentleri mavi, yağ segmentleri turuncu ve yakıt segmentleri ise mor ambalajları ile kolayca tanımlanabilmektedir.

10         C      F

Bu renk kodlaması, stok yönetimini ve ürün tanımlamasını basitleştirirken aynı zamanda ambalajın beş farklı tarafında  gösterilen ürün referans numaralarına ilişkin akıllı sistemi de gözler önüne sermektedir. Bu referans numaraları, hem satış sonrası pazar profesyonelleri hem de kullanıcılar için kolayca hatırlanabilecek numaralardır. Valeo ayrıca sipariş alırken ilave filtre önermek isteyen profesyonellere de aşağıdaki bilgileri sunarak yardımcı olmaktadır:

• Belli başlı araç modelleri tablosu
  • Doğrudan ambalaj üzerinde gösterilen her bir filtre türü için çapraz referans sistemi

11       111

Tüm bu hizmetlerimize ek olarak her bir araç modeli için kullanılabilecek tüm filtre çeşitlerine doğrudan erişim ile güncel bir ürün kataloğunu esas alan eksiksiz bir iletişim paketini, TecDoc®’da listeleme imkanını, QR kod ile erişilebilen çevrimiçi filtre montaj videolarını ve 12 farklı dilde hazırlanmış ürün broşürlerini de müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız.

Böylece Valeo, geniş portföyündeki filtre, fren, silecek ve ateşleme ürünlerini birleştirerek çoklu bakım uzmanlığı sağlamaktadır.

İlginizi takdir ediyoruz
Lütfen e-posta adresinizi doğrulayın