INVENT | Valeo'nun İnovasyon Sözü

DÜNYA ÇAPINDA DÜZENLENEN “INVENT”, İNOVASYON VALEO ETKİNLİĞİNİ İSTANBUL VE DUBAİ’DE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK!

Valeo’nun, dünya çapında 27 ülkede 1000'den fazla müşterisiyle bir araya geldiği "INVENT" İnovasyon Valeo Etkinliği’ni geçtiğimiz haftalarda Valeo Servis Türkiye ve Orta Doğu olarak İstanbul ve Dubai’de gerçekleştirdik.

Valeo, INVENT ile benzersiz bir fiziksel deneyime öncülük ederek, IAM satış sonrası müşterilerimize 2024 için planlanan yeniliklerin özel bir önizlemesini sundu. Bu kapsamda, İstanbul Sakıp Sabancı Müzesi ve Dubai, The Palm Five Hotel’de müşterilerimizle bir araya gelerek etkinlik boyunca yerel pazar gerçekliğine göre uyarlanmış ve özelleştirilmiş girişimleri paylaştık.

Aralık ayında 3 hafta boyunca, dünyanın farklı noktalarında gerçekleştirilen INVENT ile aynı zamanda Valeo’nun 100. yıl dönümüne yakışır bir şekilde inovasyona bağılığımızı kutladık.

Bu heyecan verici inovasyon yolculuğunda bizimle beraber olan ve unutulmaz bir deneyim yaşatan müşterilerimize ve tüm Valeo Servis ekiplerine teşekkür ederiz.

İlginizi takdir ediyoruz
Lütfen e-posta adresinizi doğrulayın